Blik-Opener

Blik-Opener ontwikkelt sinds 2006 programma’s en ‘gereedschap’ om jong talent tot bloei te laten komen. In haar programma’s combineert Blik-Opener de wijsheid van ervaren professionals met de vernieuwingskracht en frisse ideeën van jonge professionals.

Blik-Opener wordt mede mogelijk gemaakt door loopbaancoaches, theatermakers, visueel vertalers, levenskunstenaars, vrijdenkers, wereldverbeteraars en ondernemers.

Het Blik-Opener kernteam

Frank Zuidinga
Frank ZuidingaOprichter
Frank is van huis uit historicus en werkt als vestigingsdirecteur bij Van Ede & Partners. Daarvoor werkte Frank als programmamaker van MBA opleidingen bij TSM Business School. Frank heeft een jarenlange ervaring in het samenstellen van bedrijfsopleidingen en het coachen van managers.

Frank is oprichter en Blik-Opener vennoot sinds 2006.

Yentl Sarfaty
Yentl SarfatyCoach en trainer
Yentl is bijzonder invoelend wat past bij haar vak als toegepast psycholoog. Zij is uitstekend in organiseren en combineert een zakelijke insteek met de gevoelsmatige kant van een psycholoog. Ze is als geen ander in staat iemand op zijn of haar gemak te laten voelen en weet binnen no-time iemands kwaliteit boven water te krijgen.
Ian van Lidth de Jeude
Ian van Lidth de JeudePsycholoog, talentcoach
Als psycholoog, trainer en coach help ik mijn cliënten om hun potentieel te ontdekken en verder te ontplooien. Als ervaren reiziger, manager en bestuurder coach ik anderen bij het ontwikkelen van hun (persoonlijke) leiderschap, visie en het tot uitdrukking brengen daarvan. Ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen en synergie zijn mijn belangrijkste drijfveren.
Magali Toussaint
Magali ToussaintCoach and trainer
Magali is an international coach and trainer with a background in HR, Diversity and recruitment. She specializes herself in cross-cultural, career, talent and leadership coaching and training. She proposes her services in French and English. Magali is known for challenging her clients with care. Her empathic attitude gives her clients a safe space to grow and develop themselves to their fullest potential.
Petra Popkema
Petra PopkemaZaakassistent
Eerste aanspreekpunt bij Blik-Opener. Heb je vragen, opmerkingen over het loopbaantraject of de individuele coaching, dan kom je eerst bij mij terecht. Ik kan je vast verder helpen! Heb je andere vragen? Ook dan hoor ik graag van je!
Christine Kempkes
Christine KempkesCoach en adviseur
Bedreven in het opsporen van kwaliteiten van mensen en de verbinding tot stand brengen met hun toekomst in de organisatie of daarbuiten; met een zakelijke aanpak en gastvrij. Focus op vormgeving van strategische doelstellingen, vertaling naar en sturing op concrete aantrekkelijke acties.