Je eigen carrièrepad, hoe geef je dat eigenlijk vorm?

Nou, door gewoon eens in gesprek te gaan met mensen die er wat van weten. Mensen die zelf ook hebben geworsteld om hun eigen antwoorden te vinden. Tegenwoordig heten ze coaches. Met hen duiken we een café in. Er komen gesprekken tot stand en je wordt uitgedaagd te bewegen, zowel in je denken als in je doen. Door te sparren, spiegelen en reflecteren, wordt je je meer bewust van je eigen voorraadschuur aan talenten en kun je beter je koers bepalen.

Wat neem je mee naar huis?

In ieder geval nieuwe ideeën over je eigen toekomst. Daarnaast een scherpere blik over je mogelijkheden en onmogelijkheden. Tenslotte, een netwerk van professionals en soortgenoten die je in de toekomst verder kunnen helpen.

Waarom een café?

Omdat goede gesprekken meestal toch al plaatsvinden in café’s. Omdat je in café’s vaak ‘toevallig’ de juiste mensen ontmoet. En omdat het lekker is om af en toe je keel te smeren.

Coachcafe-illustraties_Opbrengst deelnemer

Enorm inspirerend, ik zou dit elke week moeten doen!

Dit is wat deelnemers zeggen over hun deelname aan een coachcafé!

bw

Inhoud van een coachcafé

Het coachcafé is een sprankelende avond die bedoeld is een loopbaanimpuls te geven aan je carrière. Op deze avond staan drie vragen centraal:

  • Wat is mijn talent?
  • Wat is mijn droom?
  • Wat wordt mijn volgende stap?

In drie rondes helpen onze coaches je bij het verwoorden van je talent, het uitzoeken van wat je nu écht wil en het uitstippelen van jouw volgende carrièrestappen. Zij stellen je kritische vragen en dagen je uit om na te denken. Tegelijkertijd geven de coaches je ‘gereedschap’ voor je persoonlijke ontwikkeling.

De resultaten worden per ronde vastgelegd op een bijpassende kaart die een blijvende herinnering geeft aan de avond. De avond is bedoeld voor young professionals tussen de 20 en 34 jaar met een HBO of WO-opleiding.