Onze coaches

Frank Zuidinga
Frank ZuidingaOprichter
Frank is van huis uit historicus en werkt als vestigingsdirecteur bij Van Ede & Partners. Daarvoor werkte Frank als programmamaker van MBA opleidingen bij TSM Business School van de Universiteit Twente. Frank heeft een jarenlange ervaring in het samenstellen van bedrijfsopleidingen en het coachen van managers. Frank krijgt energie van het bedenken én uitvoeren van nieuwe workshops en leerprogramma’s. Het coachen van Young Professionals is bijna tot een hobby geworden.

Frank is oprichter sinds 2006.

Yentl Sarfaty
Yentl SarfatyCoach, trainer en ontwikkelaar
Zelfstandig Toegepast Psycholoog op het gebied van sport, loopbaan en psychisch welzijn. Mijn uitgangspunt is om de mens zich thuis te laten voelen in zichzelf, waar ze ook zijn. Of dit nu in de sporthal is, op het werk, thuis of ergens anders. Onderdeel hiervan is leren omgaan met, in plaats van strijden tegen. Dit geeft kracht en vrijheid.
Jürgen Brucker
Jürgen BruckerInspirator
Jürgen is docent, coach/ trainer en regisseur. In zijn werk combineert hij theater en kunst met persoonlijke/professionele ontwikkeling. Vanuit zijn bedrijf Studio Körper brengt hij mensen door middel van hun lichaam in contact met hun innerlijke kompas en ontwerpt hij trainingen op maat. Hij heeft een grote passie voor het werken met Young professionals en mensen uit verschillende generaties. Jürgen geeft al jarenlang les onder andere in het kunstvakonderwijs bij ArtEZ in Zwolle.
Marijke Groener
Marijke GroenerCoach en trainer
Als young professional zit je leven vol met nieuwe situaties. Vaak word je in deze tijd geconfronteerd met patronen die er al langer zitten, maar waar je nu niet meer omheen kunt. Als coach kan ik samen met je kijken naar wat jij nodig hebt om hiermee te kunnen omgaan. Misschien wil je iets veranderen aan je perfectionisme, extreme verantwoordelijkheidsgevoel, faalangst, motivatie of het stellen van grenzen. Of is het tijd uit te zoeken wie je nou echt bent en wat je wilt.
Guido van de Wiel
Guido van de WielOndernemer, Coach, Adviseur.
Guido studeerde als organisatiepsycholoog af in de richting ‘Interventies in groepen en organisaties’. Sinds 1996 zit hij in het vak van training en coaching. Hij heeft als trainer gewerkt bij het Outing Holland en als adviseur (stakeholdermanagement) bij Berenschot. Guido is eigenaar van Wheel Productions, een bureau dat zich gespecialiseerd heeft in business narratives en storytelling in organisaties. Guido van de Wiel is een vaste coach voor Rotterdam School of Management en hij begeleidt jonge mensen en ondernemers bij het tot bloei komen van hun talenten.
Frederieke Maagdenberg
Frederieke MaagdenbergCoach, Adviseur.
Frederieke begeleidt al jarenlang jonge professionals zowel in het bedrijfsleven als de ondernemerswereld. Ze startte haar carrière als community host in een internationaal netwerk, heeft contacten in veel verschillende branches en houdt ervan om mensen aan elkaar voor te stellen. Binnen Essent benut zij haar Human Resource Development achtergrond en coacht zij diverse operationele, strategische en innovatie teams in hun ontwikkeling gericht op samenwerking en organisatievernieuwing.
David van Neerbos
David van NeerbosInspirator
David is creatief ondernemer en vertaalt communicatieve boodschappen en gedachten naar beeld. Hij maakt hierbij gebruik van illustraties en korte animatiefilms. Voor Blik-Opener verzorgt David tijdens ‘de droom module’ de visuele ondersteuning bij het helder krijgen van de onderstroom (wezenlijke droom) & de volgende stap in je carrière.
Charlotte van den Wall Bake
Charlotte van den Wall BakeOndernemer, Coach, Adviseur
Charlotte coacht managers en medewerkers op hun persoonlijke effectiviteit en bij loopbaanvraagstukken. Tevens heeft ze op directie- en managementniveau geadviseerd over persoonlijke ontwikkeling, opleidingen, outplacement, reïntegratie en competentiemanagement. Daarnaast begeleidde ze P&O-projecten, (cultuur)veranderingstrajecten en reorganisaties. De ontwikkeling van individu en organisatie staat sinds 1992 centraal in haar werk.
Ian van Lidth de Jeude
Ian van Lidth de JeudePsycholoog en talentcoach
Als psycholoog, trainer en coach help ik mijn cliënten om hun potentieel te ontdekken en verder te ontplooien. Als ervaren reiziger, manager en bestuurder coach ik anderen bij het ontwikkelen van hun (persoonlijke) leiderschap, visie en het tot uitdrukking brengen daarvan. Ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen en synergie zijn mijn belangrijkste drijfveren. Ik onderzoek wat anderen beweegt en in welke rol zij voor zichzelf en anderen het meest van betekenis kunnen zijn. Ik ben analytisch scherp en breng mijn cliënten op heldere en zorgzame wijze snel bij de kern van hun persoonlijkheid. Op team- en organisatieniveau weet ik de verschillende krachten te bundelen en zo samenwerking te bevorderen. Mijn internationale ervaring en brede HR-achtergrond hebben mij een groot netwerk opgeleverd, dat ik graag in dienst stel van de reis die cliënten en groepen met mij maken.
Gidi Heynens
Gidi HeynensInspirator
Gidi is dertiger en expert en ervaringsdeskundige als het gaat om twintigers en dertigers vraagstukken. Sinds 2010 begeleidt hij twintigers en dertigers die (tijdelijk) hulp kunnen gebruiken bij werk, loopbaan en persoonlijke vraagstukken, zodat ze (weer) in hun eigen kracht komen te staan en daardoor weer of meer kunnen schitteren! Gidi heeft zowel een economie als psychologie achtergrond. Hiervoor heeft hij diverse ‘mensgerichte’ functies in het bedrijfsleven vervuld. Woorden die als coach typeren zijn: verbindend, doortastend, resultaatgericht en enthousiasmerend.
Magali Toussaint
Magali ToussaintCoach en trainer
Magali is an international coach and trainer with a background in HR, Diversity and recruitment. She specializes herself in cross-cultural, career, talent and leadership coaching and training. She proposes her services in French and English. Besides her activities, she also runs her own business ‘U Diverse’ where she gives online and offline personalized career and cross-cultural coaching and training to expatriates globally. Magali is known for challenging her clients with care. Her empathic attitude gives her clients a safe space to grow and develop themselves to their fullest potential. This broad sense of skills and experience makes her an atypical visionary and unique coach.
Christine Kempkes
Christine KempkesCoach, Adviseur
Christine is bedreven in het opsporen van kwaliteiten van mensen en de verbinding tot stand brengen met hun toekomst in de organisatie of daarbuiten; met een zakelijke aanpak en gastvrij. Ze heeft een focus op vormgeving van strategische doelstellingen, vertaling naar en sturing op concrete aantrekkelijke acties. Leiding geven aan of faciliteren van de realisatie van duurzame veranderingen in een organisatie inspireert haar, resultaatgericht werken staat voorop, altijd met de blik naar buiten.
Danielle Dersjant
Danielle DersjantEmpathisch ontwapenend
Daniëlle motiveert mij waardoor ik veel energie haal uit onze gesprekken,” schreef een van onze deelnemers.

Met als achtergrond pedagogiek werkt Danielle als zelfstandig coach/trainer op het gebied van loopbaan- en teamontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Zij doet opdrachten voor de publieke sector, o.a. als coach van high potentials, en in het hoger onderwijs, als trainer/begeleider van studenten. Danielle werkt met veel lol, aandacht voor de ander, vanuit inhoudelijke deskundigheid en een jarenlange ervaring.

Hans Lips
Hans LipsOndernemer, Coach, Adviseur.
Als coach richt ik mij op hoogbegaafde, hoogsensitieve en/of creatieve medewerkers en medewerkers met een vorm van autisme. En bij voorkeur coach ik ook hun leidinggevende. Mijn affiniteit met deze doelgroep is groot en mijn opgebouwde kennis en ervaring komt hier bijzonder goed van pas. Ik heb altijd al een gezonde nieuwsgierigheid gehad naar wat een mens drijft en waar het hem brengt. Een opleiding volgen tot professional coach was dan ook meer dan vanzelfsprekend. Coachen is een prachtig vak!
Marc Smeulers
Marc Smeulers
Marc was 14 jaar directeur HRM bij Pakhoed, Perscombinatie en ABN AMRO en was 12 jaar directeur / mede-eigenaar van starters- en loopbaanbureau BCR. Thans directeur/eigenaar van Stable Group BV, begeleiding van bedrijfstransities. Daarnaast is Marc directeur en mede-eigenaar van BizzyBees Entrepeneurs BV en consulent en projectmanager bij Van Ede & Partners. Mediator.

Kim Scheerder
Kim ScheerderGewoon Goed
Kim is voornamelijk actrice. Ze heeft zich na de Kleinkunstacademie te Amsterdam gericht op een combinatie van fysiek-, muziek- en teksttheater.
 Als theatermaakster stond zij o.a de afgelopen drie jaar elke zomer op de festivals Oerol en de Parade met verschillende voorstellingen. Ook verleent Kim haar stem aan diverse tekenfims alsmede commercials. Verder vindt ze ook nog tijd om zich bezig te houden met presenteren en zingen.
 Haar nieuwe liefde is het coachen van mensen. Voor Blik-Opener verzorgt Kim de presentatie-module. Ze maakt de deelnemers bewust van hoe ze erbij staan, hoe ze lopen, kijken, lachen, iets presenteren, iets uitleggen en laat daarbij zien hoe het publiek dit ervaart. Krachtige feedback is het resultaat!
Maike van der Vring
Maike van der VringInspirator
Maike studeerde in 2001 af aan de Academie voor Drama te Eindhoven. Ze is werkzaam als (trainings)actrice, docent, coach, schrijfster, speelde jarenlang op de parade, maar haar hart ligt vooral bij theatermaken en regisseren. Met niets beginnen en vanuit improvisatie zoeken naar de meest ontroerendste, hilarische en mooiste momenten en deze monteren op een snelle, eigentijdse en verrassende manier waarbij ze stijlbreuken niet schuwt. Op het gebied van coaching zoekt ze ook naar het behoud van eigenheid. Dat staat voorop. Een vorm zoeken waarin je jezelf krachtiger presenteert en tegelijktijd je eigen kwetsbaarheid kunt behouden.
Jeroen Peerlings
Jeroen PeerlingsOndernemer, Coach, Adviseur.
Ontwikkeling van mensen en organisaties, dat is de rode draad in het professionele leven van Jeroen. Hij werkt als zelfstandig coach en trainer. Jeroen richt zich op het vergroten van persoonlijke effectiviteit en de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. Hij denkt in mogelijkheden. Jeroen studeerde aan de Hotelschool Den Haag en daarna organisatieantropologie aan de Vrije Universiteit. Later volgde hij de vierjarige studie Coaching & Counseling aan het Europees Instituut van De Baak. Hij werkte als organisatieadviseur, docent, en adviseur in werving & selectie en executive search. Jeroen is aangesloten bij de beroepsorganisatie NOBCO.
Manou van Eerten
Manou van Eerten
Manou is zelfstandig coach en adviseur. Zij coacht Young Professionals rond loopbaanvraagstukken, balans werk/privé en het dertigerdilemma. Als veranderkundig adviseur begeleidt zij al tien jaar verandertrajecten in het domein zorg- en welzijn (AWBZ en Wmo) bij gemeenten en zorgaanbieders. Zij heeft eerder aan de Vrije Universiteit Amsterdam gewerkt als docent en onderzoeker vanuit de studie Organisatieantropologie.
Mark Hillen
Mark Hillen
Mark studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkte 22 jaar bij Accenture, in zijn laatste functie als Managing Partner in de Strategy and Change Consulting practice en in Fast Moving Consumer Goods. Sinds enige jaren is hij actief als begeleider en investeerder voor een aantal startende ondernemingen, als educator, en in CrowdFinance via Wekomenerwel.

Mieke Elekan
Mieke ElekanInspirator
Van huis uit planoloog. Werkzaam geweest in de volkshuisvesting (Rotterdam); als cursusmanager postacademisch onderwijs (Geoplan); en vervolgens als senior adviseur conflict- en milieumanagement voor het bedrijfsleven (IMSA). Zelfstandig gevestigd als facilitator, adviseur en coach. Gespecialiseerd in het vormgeven en leiden van werkconferenties, o.a. met de natuur als inspiratie.
Peggy Fernandes Mendes
Peggy Fernandes Mendes
Peggy heeft veel leidinggevende functies vervult in de zorgsector en bij de Politie. Thans is zij werkzaam als interim-manager en coach. Onlangs heeft zij in haar geboorteland Suriname 2 jaar gewerkt als consultant voor Oxfam Novib. Daarnaast maakt zij zich sterk voor het vergroten van diversiteit in organisaties. Zij inspireert mensen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven en daagt hen uit om de aanwezige persoonlijke kwaliteiten volledig te uitdrukking te brengen. Beweging en verbinding zijn haar sleutelwoorden.

Roos Moll
Roos MollInspirator
Roos is oorspronkelijk bestuurskundige en heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van young professionals en het begeleiden van generatieleren binnen organisaties. Zij werkte onder andere bij de Baak Management Centrum VNO-NCW. Op dit moment is zij adjunct directeur bij Stichting Giving Back.

Binnen Blik-Opener richt zij zich op het faciliteren van generatieleren binnen oa. Gemeente Amsterdam. Zij begeleidt de jongste en oudste generatie in de organisatie om in buddy’s samen te leren.

Rudsel Doran
Rudsel Doran
Is een aantal jaren natuurkunde docent geweest. Daarna werkte hij ruim 15 jaar bij diverse organisaties, waar hij veel ervaring heeft opgedaan in het begeleiden van veranderingstrajecten. Sinds 2005 werkt Rudsel vanuit zijn eigen bedrijf als interim-manager en coach bij loopbaan- en levensvragen. Rudsel gaat ervan uit dat zijn coachee diep van binnen zelf weet wat goed voor hem/haar is. Hij weet zijn coachee, liefdevol confronterend, in beweging te krijgen om zo zijn eigen zelfsturend vermogen te verhogen.
Selma Roenhorst
Selma RoenhorstInspirator
Studeerde psychologie aan de RuG. Ze specialiseerde zich als psycholoog-trainer (NIP geregistreerd) bij Smilde Communicatietrainingen en werkt als senior trainer bij verschillende opdrachtgevers binnen justitie en de rechterlijke macht. Als docent/supervisor is zij betrokken bij de praktijkopleiding ZKM en voor de VvZB, de beroepsvereniging van ZKM coaches, is zij actief als lid van de Commissie Kwaliteit. Als psycholoog-coach is zij lid van de beroepsvereniging NVPA, die door verschillende Nederlandse zorg- en ziektekostenverzekeraars wordt vergoed.

Sjoerd Hogendijk
Sjoerd Hogendijk
Sjoerd werkt graag op het grensvlak van verschillende werelden om begrip, nieuwe inzichten en innovatie te creëren. Dit enthousiasme ontstond al tijdens zijn beide studies (Bestuurs- en Organsiatiewetenschap en Theologie). Hij werkt bij Rabobank als Lean consultant en begeleidde daarvoor veranderingstrajecten binnen het publieke domein via Van Vieren.

Hij schrijft in Tijdschrift voor Organisatie en Ontwikkeling hoe generaties elkaar kunnen versterken door met elkaar het gesprek te voeren over historie en achtergrond, welke betekenis dat heeft voor hoe een ieder nu werkt en welk gevolg dit heeft voor de samenwerkingsrelatie. Binnen Gemeente Amsterdam gaat hij met een GeneratieLab de kracht van verschillende generaties op eenzelfde maatschappelijke uitdaging bundelen.

Interesse? Neem contact met ons op!