Coaching en loopbaanbegeleiding

Onze individuele trajecten staan bekend om een sterk talent- en ervaringsgerichte aanpak. Je ontdekt, toetst en waardeert je talent. Je leert waar om jouw talent gevraagd wordt en dus tot zijn recht komt. Je maakt werk van je dromen en richt je loopbaankompas daar op af. Je bouwt een netwerk op in de richting waarin je wilt groeien en kan onze gevarieerde community van Blik-Opener ambassadeurs hiervoor benutten. Je groeit op professioneel en persoonlijk gebied en gaat je loopbaanvraag in een nieuw perspectief zien. Om vervolgens een daarbij passende stap te zetten.

In het traject ben je zelf aan zet. Jij vaart je eigen koers en geeft aan waar aandacht aan gegeven moet worden en waar bijsturing nodig is. Je zult veel in je eigen (werk)omgeving aan de slag gaan om je nieuwe ideeën te toetsen en om te oefenen.

Wil jij investeren in jezelf en je talent een kans geven om volledig tot bloei te komen? Neem dan contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Opbouw coachtraject

De beat van een individueel coachtraject volgt tenminste de volgende fasen:

1. De ontmoeting
Ontdek je sterktes – Wat is je talent? Wat is je aanbod?

2. De ontdekking
Verbeeld je droom – Wat is je verlangen? Wat wil je uitvergroten? Waar wil je aan bijdragen in de wereld?

3. De confrontatie
Laat jezelf zien – Hoe presenteer je jezelf? Wat houd je terug/verborgen? Hoe kom je vooruit?

4. De verovering
Vergroot je netwerk – Wie wil je ontmoeten? Wat heb je nodig om een volgende stap te zetten?

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden. Een eerste oriënterend gesprek is natuurlijk altijd gratis en vrijblijvend!

Het tarief dat wij hanteren voor individuele coaching bedraagt €125,- (excl. btw) per uur. Betaal je privé? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over het particuliere tarief.

Interesse? Neem contact met ons op!