Keuzestress: hoe de juiste keuzes te maken

In deze tijd van ongekende mogelijkheden en informatie ‘overlast’, kan je het spoor gemakkelijk bijster raken. Wat moet ik met al die informatie? Hoe weet ik dat ik de juiste keuzes maak? Hoe geef ik mijn leven richting? En past die richting het beste bij mij of meer bij wat mijn omgeving vindt? Ben ik wel gelukkig of laat ik kansen liggen om meer uit mezelf te halen? En leidt dat wel tot succes?
Maar bovenal………leef ik wel mijn soulmission?

Als dergelijke vragen en gevoelens je bekruipen en je belemmeren om de juiste keuzen in het leven te maken, dan nodigen wij je van harte uit deel te nemen aan dit programma.

Opzet van het programma

In deze tweedaagse cursus, in combinatie met drie individuele coaching gesprekken, zullen we de deelnemers een aantal tools aanreiken waarmee zij leren de wereld met vertrouwen tegemoet te treden en de focus gericht te houden op wat het ZELF wil. Tools waarmee je jezelf op ieder moment en in iedere situatie kunt herinneren aan wie je wérkelijk bent, wat jou bezielt en welke unieke bijdrage jij de wereld te bieden hebt. Praktische oefeningen worden afgewisseld met theoretische achtergrondinformatie.

Opgave en meer informatie

Voor deze workshop is geen voorbereiding nodig, maar als je wil kunnen we je het boek van Alan Seale aanraden: “Soul, mission, Life vision”. De cursus wordt begeleid door Mieke Elekan en Ian van Lidth de Jeude.  Neem gerust contact op voor meer informatie of bel ons om je aan te melden.

Interesse? Neem contact met ons op!