Talentontwikkeling

Blik-Opener ondersteunt organisaties bij het aantrekken, behouden en benutten van jong talent met een frisse blik op ontplooiing van jong talent in organisaties. Onze activiteiten kunnen op maat worden aangeboden en zijn modulair in te zetten, onder andere in talentprogramma’s, traineepools en management development programma’s.

  • Hoe bind en boei je als organisatie young professionals en trainees?
  • Hoe geef je young professionals en hun vernieuwingsdrang een plek in je organisatie?
  • En hoe verbinden young professionals zich optimaal aan de organisatie? 

Onze missie is het tot hun recht laten komen van jong talent in een veranderende organisatiecontext. Door op een nieuwe en innovatieve manier begeleidingsprogramma’s te ontwerpen, zijn wij in staat de match tussen individu en organisatie te versterken.

Onze aanpak onderscheidt zich door gebruik van online en social media, theater en café omgevingen en toegang tot een gerenommeerd netwerk van coaches in samenwerking met Van Ede & Partners.

Ondertussen hebben we ruim 1500 deelnemers begeleid in onze Coachcafé’s en groepsprogramma’s, waardoor we een genuanceerd beeld hebben ontwikkeld van deze doelgroep. Daarnaast bestaat ons netwerk uit 100 young professional ambassadeurs en 50 ervaren coaches. Hierdoor hebben wij een enorm netwerk beschikbaar.

Op basis van onze ruime ervaring met het ontwerp en de begeleiding van MBA-programma’s, MD-trajecten en leiderschapsprogramma’s, gaan we met u in gesprek over de meest prangende vraagstukken op het gebied van boeien, binden en begeleiden van jong talent in uw organisatie.